CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Sunday, February 27, 2011

1st day lecture~~~

Wahhh....today lecture was ok i guess....now aku lepak-ing kat ict lab dgn member aku..dah habis kelas n x taw nak wat pe...dah la contact lens ni wat masalah..leh lak terkoyak~x la terbelah 2 but ada 1 lekung~hahah..so now mata kiri aku mcm blur2 je...aarghh x selesa la..dah la aku x bawa spek aku td..so now i have to suffer~..padan muke aku kan?..hehe...k la tu je aku nak bebel hari ni..hehe...len kali aku nak share model2 yang aku pinjam mata dyorg utk masuk contest "arabic makeup" kat facebook few months ago..^_^..stay tune k~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...