CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Thursday, February 24, 2011

cite cintan~



korang percaya tak kalau aku cakap aku mula berkapel2 ni time umur aku 21 taon?...hehe percaya la wahai kawan~...aku masuk tahun pertama kat Curtin University baru aku start nak berkapel2 ni...kapel officially la~...slalunye aku just flirt2 je time chatting tp kalau ajak jumpe mmg aku reject~..hehe...bukan pe..aku ni pemalu sikit....hahaha....lagipun aku ni low-self-esteem kit coz dulu aku gemok sgt2...kire mcm budak nerd la..x la aku nak ckp aku skrg dah kurus mcm super model but ada la kurang sikit berbanding dulu~hehe....

so, sepanjang aku hidup ni...aku cuma ada 2 je bf yang boleh d gelar bf~...haha..yang len tu x kire la coz yg len tu x seyes~..just for fun..chewah mcm player la pulak aku ni...bayangkan baru berkapel dlm 24 hours aku dah fikir camne nak break up dgn org tu~..hohoho..kejam kan?..huhu...sbenanye aku takut....kirenye mcm chicken out dlm commitment la~...

lagipun parent aku ni strict sikit..mmg pantang kalau dgr bab2 kapel ni...walaupun aku ni dah 20++ ...tp bab ni masih lagi sensitive....aku masih ingat dulu time aku kecik2, ayah aku slalu pesan "kalau kau gatal nak berkapel, kau berhenti sekolah and bpk akan kawenkan kau-->nada dy x la seyes sgt k"..haha bayangkan time tu aku baru je skolah rendah~..0_o...sbb tu la sampai skrg aku x byk kwn lelaki...fokus blaja je..huhu

Cite ttg bf ni...mcm2 je bf aku dulu2 taw...dlm brapa bulan, brapa byk bf aku ada..huhu..mcm tukar2 kasut...ada international (africa and pakistan---> bukan pakistan jual carpet ea~..=_="")...haha...domestic pun ada gak....tp mostly jauh2 la....seorg je bf aku ayg dekat...tapi tu pun dah bergelar ex~...xde jodoh katakan....but we are still friend though~...mcm bestfriend...sound impossible right?..but its true..hehe...mmg hbgn cintan aku mmg x pernah tahan lebih dari 3 hari....mmg confirm aku minta break...huhu...but skrg ni entah la nape aku dapat bertahan selama 1 tahun lebih dgn si dia...hehe maybe ni jodoh aku kot?...

coz kalau boleh, aku xnak la bertukar2 bf slalu....kalau boleh biar la hbgn tu kekal sehingga ke jinjang pelamin then ke anak cucu then ke akhir hayat~..InsyALLAH...but aku rasa mesti ramai yg slalu tanye "Is he the one?" kan?...hehe...kadang2 aku pun x pasti...aku redha je....=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...