CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, February 23, 2011

designing header~



haha ini la header yang aku design sendiri~...sbenanye aku x suke sgt tulisan kat header layout aku so aku cari la kalau-kalau ada free header tp mmg susah la sgt-sgt...mcm finding needle in a hay stack...je....kalau dlm peribahasa melayu, cari jarum dlm tepung?---> betul ke ni??..hehe...maaf kalau salah peribahasa ea...(cover muke dgn bantal)...so I've decided to design my own header...kalau nak suruh org len wat, nanti kena bayar lak..maklum la musim pokai ni..huhu..T.T...so what do think bout my new header?..

aku pun ada tolong kawan aku ni wat header untuk dy gak...dy pun x suke header utk layout dy tu...kebudak-budakkan~..maklum la lelaki~x macho la kan?hehe....ta daaa~~~




ni la header utk kwn aku tu...so, camne?ok tak?...hehe well, aku ni suke wat simple2 je....sesuai dgn tuan punye header...hehe...

so, kalau ada sape2 nak aku tolong dy wat header simple camni...komen la kat bawah ea..InysALLAH aku leh tolong...^.^...free of charge~...saje je nak wat amal..hehe..=)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...