CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Sunday, February 20, 2011

Kejutan dari si dia =P

terkejut kucing aku bila si dia tiba-tiba je tukar status relationship dari "in a relationship" ke "engaged"...bukan ape~...dulu bila aku tanye pendpt dy utk tukar status tu ke yg tu, mcm2 alasan dia bg..."takut kluarga dy sindir" la...pe la...so aku cool je...then tiba-tiba dy request minta tukar status...mula-mula tu aku blur coz nape kena request relationship ni sedangkan kami mmg letak in relationship...so ingat dy ter-remove relationship tu then request lagi...hampir-hampir nak meletop hati ni..dah ready nak sound si dia..haha tp nasib bek la aku check dulu profile dy..nak tgk pe kehe tibe-tibe request tu...hahaha...kalau x, leh jd kes naye anak org eh~....tp nape skrg ek?..pe yang wat si dia berubah pendirian and brani nak tukar status tu?..terharu gak la rasa..maybe for others, ni benda biasa je~hahha....bagi aku stiap benda kecil tu amat penting and berharga...x leh lepas pandang walaupun sekecil kuman...haha....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...