CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, February 28, 2011

makeup orang~






















As u can see above~ni pic yang aku after aku make up sis and member aku untuk contest arabic makeup dlm fb~..hehe...yang mata dy warna warni tu member aku..kami study sama-sama kat curtin...hehe..nasib bek dy sporting bg aku conteng2 muke dy..hehe...time tu kami lepak kat rumah dy..after lunch..hehe...aku yang masak....hehe..bangganye~...




ok pic yang satu lagi tu sis aku...yang tu aku makeup kat umah aku je..hehe...sbenarnye ada kaler kat mata tu but flash terlalu terang so kaler x nampak..all i can see is line~haha....dua2 pic tu aku yang makeupkan...nak try skill aku sbenanye...langkah pertama before aku dpt jd freelance make up artist~..=)...




pic yang aku dpt prize for the most vote is pic sis aku...penat aku guna marketing skill yang aku belajar slama 3 taon ni..berhasil la jugak~hehe..Alhamdulillah....hadiah dy ialah M.A.C eyeshadow 20 colours~, pencil eyeliner~ and blusher~..haha..but....dlm 20 kaler 2, 3 kaler pecah huhu...ganaz betol posmen skrg ni hahaha....and yang member ku tu dpt hadiah gak...sagu hati..^_^...












hah~~yang ni lak aku tolong makeup kwn aku untuk photohoot~...3rd time aku makeup org len~...haha..nervous la jugak...takot2 len lak hasil dy kan...comot ke..or pe ke~..huhu...photoshoot tu dari pukul 8 until 10 pm..kat taman...aku nak wat ala2 smokey eye sbenanye..then letak false eyelash~...hehe...

5 comments:

  1. ahhaha..pasni makeup kan abg plak ye..hehehe

    ReplyDelete
  2. waaaah . . boley la nanti MAKE-UP kan CIk Michiko pulak ye . . hehhehehe

    ReplyDelete
  3. khai@nuar: hehe ok...xde hal....=P

    cik michiko: hehe...boleh...tp cik michiko pun pandai makeup gak lebih2 lagi guna eyeliner kan?

    ReplyDelete
  4. hahaha . . tidak lah sehebat cik putri nie . . . hehehe . . setakat eyeliner saje yang mampu . . hhehehehe. . . :)

    ReplyDelete
  5. heheh ct ni pun lebih kpd eyeliner compare eyeshadow~..hehe nak ikot style group korea~..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...