CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Thursday, March 10, 2011

AKU X FAHAM!

Assalamualaikum~....aku mmg x fhm pe yang si dia nak n xnak~ada je yang aku wat dia x suke...ckp aku ni degil la pe la....kadang2 rasa terkongkong aku....
blogger-emoticon.blogspot.com
Dah la aku ni seorg yang blogger-emoticon.blogspot.com. Contohnye, kalau kami tgh bergaduh and aku tgh emo, mmg normal la aku luahkan dlm fb betol tak?lebih2 lagi aku ni perempuan...x kan la nak aku simpan perasaan ni je...mmg confirm x puas hati....lebih2 lagi kalau si dia yang bersalah...

kalau aku bising dlm fb, mesti dy tanye nape aku kena hebohkan kat org ttg pe yang berlaku dlm hbgn ni?..sedangkan aku x sebut pun nama si dia or pe ke...aku just gtaw pe yang aku rasa time tu...salah ke?...aku kadang2 mmg rasa x puas hati...aku mmg x fhm pe dia nak sebenarnye...

Aku dah try wat ape yang dia nak aku wat....aku dah cube meluahkan hati ni dlm fb tanpa link kat si dia...aku nak share pic time aku gunting rambut tu tp dy x kasi coz nampak rambut so aku x jadi la letak tp la ni ada lagi yang x kena....aku dah cube fhm nape dy wat camtu tp ntah la...skrg blur aku...

blogger-emoticon.blogspot.com arghhh~~~

Aku dah cube mengalah dgn sikap dia yang leh tahan degil tu...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...