CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Thursday, March 17, 2011

bengang dlm diam~

rasa mc m nak wat cmni je blogger-emoticon.blogspot.com kat minah gedix tu~....2 benda yang wat aku bengang ni....tp x la bengang sgt~haha...aritu aku add la minah yang aku crita dlm post yang sblm ni "blh ke share bf??" tu....and dy approved but now bila aku check fb dia, dia dah delete aku~hmm....sedangkan kurang dari 24 jam dia approved....kalau xnak approved x yah la approved...jgn2 dia takot kot...em....satu hal lagi...si dia ni skrg dah pandai delete notification yang dia komen or "like" status minah tu...kalau x slh watpe nak dlete notification tu dr wall dia...ingat aku x taw ke??...aku mmg x suke d tipu~~~~...lagipun instinct aku ni mcm rasa ada yg x kena je...hoho...meluat aku tgk minah tu~~~~~


p/s: sbenarnye aku tgh bz nak siapkan assignment ng tp geram sgt so aku blog la kejab haha...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...