CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Sunday, March 13, 2011

Blh ke share bf?????

Assalamualaikum~~~hari ni kejelesan aku dtg balik~hoho....kali ini bukan cemburu buta ea~...mmg blogger-emoticon.blogspot.com giler aku~sape x hot kalau tgk bf bermesra2 dgn awek len~sakit mata aku baca komen yg mesra2 tu....eiieee~~~

Rasa mcm nak blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com je minah tu...then aku tanye la kat si dia nape slalu sgt komen status minah tu sedangkan sebelum ni x pun~aku dgn control ayunye time tu..xnak la tunjuk aura kemarahan aku...tp bila si dia ckp yang minah tu MINTA TOLONG kat dia supaya MESRA2 dlm FB just utk wat EX BF dia berhenti ganggu dia...nape nak suruh BF aku??xde LAKI SINGLE yang len ke yang minah tu leh minta tolong??...aku taw si dia x akan fhm nape aku x suke....I just don't trust her....

Bygkan....ehem3....minah ni pernah blogger-emoticon.blogspot.com kat si dia...aku just takut minah ni ambik kesempatan dlm kesempitan~...huhu...but now...aku malas dah nak sibok hal si dia...lantak la di nak wat pe..nak tolong awek dlm kesusahan ke pe ke....puas dah bertekak dlm phone...aku gak yang dipersalahkan..I m being irrational~silap aku~....so now aku rasa aku nak DEACTIVATE je fb aku...baru puas hati dia n sape2 ntah....lastly...WATEVER!

3 comments:

  1. ish, orang lain yang buat salah, nape u pulak yang nak deactive fb. jangan! nanti lagi la minah tu suka. apa kata u pon join komen status minah tu.

    ReplyDelete
  2. xpayah bmbng BF awk 2 hanya cntakan awk...

    ReplyDelete
  3. storyfromme: haha x jadi deactivate...malah I add minah tu as friend~jdi senang sikit nak awasi..betol x?


    khai: owh~ye ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...