CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, March 5, 2011

cemburu buta?

Hye~..lama aku x blogging kan?..sharing2 cite n feeling ku ini~..hohoho....emmm...mlm ni ada sesuatu yang wat aku jelez....cube gtaw aku, sape x jelez kalau ada awek len suke kat bf kite kan?...aku ni just like other girls jugak...jealousy is very common...kalau x jelez maksudnye x syg la..betol x?...huhu...ntah nape la byk2 laki kat dunia ni...si dia tu jugak la awek tu nak suke?..hmmm...walaupun si dia ckp dia x layan but i still feel x sure je...dah la kami ni jauh antara satu sama lain...hukhuk..T_T...

ntah dah brapa byk awek la yang aku dpt taw suke kat si dia..hukhuk...dah la dekat2 lak tu...aku ni cemburu buta ke??...salah ke aku cemburu??..bukannye aku g serang minah tu pun...x bek serang2 ni..hehe....geram je rasa bila dpt taw~...dah sah2 letak "in relationship with Rima Zibang (aku)" dlm fb pun minah tu x tgk~~....hmmm....len kali selidik dulu...baca info dlm fb tu..mana taw laki tu dah kawen ke....bertunang ke...tp.....kdg2 laki ni kalau dah kawen pun msh gak letak "single"..hahaha...susah gak nak percaya info2 tu kan?...tu namanye lelaki BUAYA DARAT...beware!

2 comments:

  1. AWWW . . ish . . ini kes buaya darat ka . . hehehe . .. tak salah kan kalo cemburu bute . . . orang kate . . CEMBURU maknenye SAYANG . . kan . . hehehe . . . sabar je taw dear . . :)

    ReplyDelete
  2. hahhahahah senang je knci dy jujur n percaya kat pasngan 2 je..hehehhe ag pom BF U 2 xensem pom xd org nak..hahahahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...