CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Friday, March 25, 2011

I just love foods~~~

If g jalan2 kat 1 shopping mall ni mmg aku suke order air ni...Orange juice + susu..haha tauke kedai ni mmg dah taw sgt pe yang aku nak order...dr jauh dy tgk aku dy dah taw...hahha....loyal customer katakan~...



ni lak hanya leh jumpe kat satu tempat je~curtin university haha bukan air dy ye tp saiz gelas ni...ntah la nape skrg ni tibe2 lak U aku ni nk wat 3 saiz...small, medium and large haha rasa mc g McD je hahha...yang ni large~..time tu aku haus sgt haha..setiap kali g mkn kat cafe campus mmg order air milo peng gelas besar punye~haha...





ni lak kuew tiaw goreng basah....xde la special sgt haha tp leh tahan panjang gak sayur2 tu d potongkan??hahah....yang ni aku mkn kat campus gak...sebenanye aku x brapa suke mkn mee goreng basah ni tp hari tu saje je nak tukar selera~haha...




Yang ni time aku mkn kat Singapore Chicken Rice...Baby kailan masak oyster~haha...sedap gak la...hahah...ada udang...fishball...carrots and mushrooms~hehe




Ni pun aku mkn time kat SCR (Singapore Chicken Rice)...black pepper chicken~~haha yang ni pun saje je aku nak taste~slalu order chicken rice roasted chicken....bosan~~..=_="




Ni aku mkn kat toast house..kedai dekat campus aku...aku minom rebina je..nak save budget~huhu...tgh bulan~~tp ok la coz byk ice time tu..dah la hari panaz giler time tu hehe...




ni menu save budget gak....mee bungkus or instant noodle haha...ok la coz ada add hot dog~~yummy...hahha telur goreng dy cute lak tu~~hhaha kalau aku goreng mmg cofirm opposite dr rupe dlm gmbr tu hahaha...maklum la x pandai sgt masak...=P


hhaha aku saje je nak share benda2 ni...len dari yg len~~hahahaha...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...