CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, March 21, 2011

slh ke aku?

Assalamualaikum,

First of all aku nak tanye soalan cepu emas...sape kat cni yg x suke bf or org yg tersyg care kat korang time korang sakit??...aku rasa most jwpn mesti TAK kan?...hukhuk aku pun mcm kaum hawa yg len gak...nak gak d care oleh org yang aku syg...dah la penyakit kau kali ni leh thn sakit la jugak....hukhuk...gastrik then urine infectious...aku xdpt bgun or bjln sgt coz sakit~~~~blogger-emoticon.blogspot.com....tp yg paling sedih tu...ni la time aku nak bermanja2 dgn si dia tp dia bz lak..xdpt nak bermsg sgt....2 hari bz...dr siang n mlm...aku agak2 kurang dr 20 msg je dlm 2 hari tu...ni yg wat aku rasa x dhargai....hukhuk....dah tu bila aku luahkan pe aku rasa dlm fb ttg bab x rasa d care ni, dy sound aku...ckp aku sengaja nak wat org simpati kat aku n wat mcm dia la yg jahat....ada ke ptot dia ckp camtu?....T_T

adakah kau ego?..aku ni perempuan....jadi slh ke aku sensitive n luahkan pe aku rasa dlm fb aku sendiri?bukannye aku tag nama dia pom...salah ke aku?..aku bukan mcm kau yang boleh pura2 xde pe2 berlaku....cube fkr, kalau aku x luahkan pendpt aku or pe aku rsa...xkan la aku nak letak benda remeh mcm "aku tgh mkn"..."aku nak tido"..."aku baru bangun"..."aku nak g berus gigi"?....nampaknye x update la status aku tu...


(Klik kalau nak tgk lebih jelas ea~)...huhu...korang tgk status aku ada something wrong ke??
time2 sakit ni la aku nak rasa di care...kalau kau xdpt nak ambik berat kat aku at least aku ada kwn2 len....time aku sakit ni la aku sedar....mungkin i m nothing for u?....kau x kisah pun aku sakit ke pe ke...ni wat aku teringat satu sajak or ntah pe...hehe


Bila kite sayunk org 2, kite trime je ape org tu kata kat kite
tpi bila dia kate kite?hati kate xpe ar, manusia smua x sempurna..

bila kite sayunk org 2, kita xtdo pun xpe layan dia yang tgh bowink, ada dia layan kita?
tapi hati kata xpe ar, dia bz kot...

bila kite sayunk kat org 2, kite kol nak ckp kat dia p dia gayut ngan org len,
bila jadi camtu, hati kate xpe ar, dia ada hal nak ckp ngan kwn dia...


Bila kite sayunk kat org 2, kita sanggup bg dia rehat bila dia letih,
tp bila dia, dia boleh suruh kite layan dia yg tgh bowink..
hati kata xpe ar, bukan slalu pown....

Bila kita sayunk kat org tu, kita jd mcm org giler dgr dia sakit...
tapi bila kita sakit, dia siap kluar dgn geng2 dia...
hati kata xpe ar, dah lama x jumpe member kot....

Bila kita syunk kat org tu, kite fikir dia siang n mlm..
tp dia sanggup ckp kite xpernah fikir n ingat kat dia....

hmmm...dunia2.....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...