CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Thursday, March 10, 2011

Shopping + gunting rambut

Assalamualaikum....(dosa x jwb~)....hari jumaat yang indah ni...aku nak kongsi ttg pe aku wat jumaat yang lepas~haha..sorry outdated sikit info ni..maklum la bz~...jumaat lepas aku decided nak gunting rambut aku yang teramat la panjang tu...rasa2nye sampai aras pinggang kot~..blogger-emoticon.blogspot.com
Mula2 tu rasa sedih gak tgk rambut ni d potong..maklum la lama dah aku tunggu rambut aku ni nak sampai panjang tu taw~haha...

Sempat gak aku ambik pic ni~...lol~..owh rambut ku~~after gunting aku minta tauke tu cuci rambut aku...then dtg la mamat cine yg cute giler~huhu...dy tolong cucikan rambut aku then urut skali....TAPI~~~dy urut kuat giler!...rasa nak patah bahu aku...urat kpala aku ni makin tegang after dy urot~bukan nak wat aku RELAX tapi makin STRESS ada la...
blogger-emoticon.blogspot.com


After settle hal2 rambut tu..aku g la shopping dgn member aku ni...membazir $$ skali skala kan...treatment after stress kena urot~hohoho...tibe2 aku tertengok flatform yg cute giler ni...then after cube slama 1 jam..aku pun decide utk beli..hahha....aku mmg obsess tgk kasut yang camni lebih2 lagi yang tumit dy tinggi..haha...makin tinggi makin cun~wat kaki ku nampak panjang n sexy gitu~ahakzz~




Camni rupe dy dr depan~I Likey~~~walaupun tumit kaki sakit coz tinggi n dsebbkan tekanan tp aku tetap nak pakai gak...hehe...NO PAIN NO GAIN beb~kalau nak cantik kena la berkorban..betol x ladies??..haha




After tu....time jalan2 tanpa tujuan kat shopping mall, aku n member aku masuk la kat kedai yang baru buke ni..aku kalau bab2 cosmetics ni mmg suke~haha...rupe2nye tu kedai owned by my previous malaysian studies lecturer~haha..";})();ButtonMouseDown(this);'>blogger-emoticon.blogspot.com berok aku~hahaha
Tapi best coz dy siap bagi discount bek punye utk bekas pelajar dy yang chomel ni hahah...and siap ada free gift taw...M.A.C EYE & LIP LINER PENCIL..aku pilih kaler PINK~haha..

Well...barang cosmetic yang aku beli dlm gmbr tu ialah M.A.C MAKE UP REMOVER....ada kaler PURPLE mcm dlm gmbr tu and also BLUE..aku choose PURPLE coz tu favorite kaler aku besides PINK~

Then, aku beli liquid eyeliner gak...haha...aku lebih suke guna liquid dari pencil, gel or crayon~lebih senang utk bentukkan twig~hahah...for me, ok gak la eyeliner M.A.C ni coz dy tahan lebih lama and x smudge..cepat kering~

ada gak shopping benda len tapi yang tu x yah la cite haha...benda2 harian je~hahaha....

K la..that's all folks~mmuuahh..hugss~love u~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...