CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, April 27, 2011


Assalam....

Gambar kat atas tu melambangkan pe yg aku rasa skrg ni...haih~....
Sedih tol aku ari ni....si dia pandai lak "terlupe" bw phone dy...kalau terlupe sbb rushing g kelas ke or nak jumpe lecturer ke..aku x la kisah...tp rupe2nye dy syuk2 g berkelah tepi air terjun..fuyoo~~...emmm...x gtaw aku pom..mcm batu je aku duk tunggu dy reply msg...tu baru sebab pertama....

sebab kedua...dy x tgk pun post yg aku wat ttg kami tu...berkali2 aku gtaw dy aku ada wat post ttg kami..n berkali2 dy ckp "ok nanti abg tgk" tp sampai skrg x gak tgk2....kalau dy nak bg alasan dy x on9 mmg hampeh tol alasan tu...sbb dy setiap hari on9....kalau dy bg alasan dy xd masa..bz...ag la hampeh...upload 15 pic g berkelah ptg td ada lak masa tp nak tgk blog aku ni xde masa!!...aku bukannye slalu nak jiwang2 wat post camtu...kalau aku xwat nanti ckp aku x care...dah aku wat x lak dhargai...bek aku dlete je post tu...tgh2 aku majok ni...dy siap gtaw "k la abg nak tido"..what the S***....hampeh tol....haprak tol...eii geramnye...

tu la lelaki ni...habis madu sepah d buang~....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...