CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, April 16, 2011

hbgn yg rapuh?

Assalam~

Aku bosan tol la asyik bergaduh je...kali ng pun sbb jelez tp bukan aku yg jelez tp si dia....dy jelez sb aku tgk laki len yg mcm muke dy...hoho...bukannye aku nak g adjust mamat tu or pe ke....natural reaction la mata aku ni g tgk mamat tu sbb shock tgk muke dy sebijik mcm si dia...huhu...rindu...mlm td si dia pom nek angin la coz aku cite ttg aku jumpe mamat tu agi...mana x jumpe coz mamat tu keje kat fast food...member aku ni suke g sana ...aku follow je...huhu...dah tu x yah la nak nek2kan suara tu...yang aku hairan bin pelik tu kami bergaduh becoz of unknown person! WTH (up to you guys how u interpret this word) ....ok so now aku mmg fed up la...si dia tu pom bukan peduli pom aku emo ke tak...bila aku tgk status dy, dy syuk2 tulis ttg betapa enjoynye dy g BBQ kat pantai dgn team silat dy...then tgk bola sampai 5 pagi....he don't give a S*** bout me...mlm td aku dah gtaw kat dy yg aku nak undur diri...maybe sbb sblm ni aku slalu ckp n dy berjaya pujok kot sbb tu dy eksen skrg.....ingat aku x seyes ke?dy nak aku wat mcm time aku dgn ex aku dulu ke?berlaku kejam....hati aku mmg lembut tp kalau aku betol2 dah bosan n perasaan ni dah pudar...aku terus ckp "good bye" je....senang cite...agpom aku dah lama bersbr dlm hbgn ni..aku ada hak utk tentukan hidup aku...aku akan tgk brapa lama ag aku mampu bertahan b4 aku berubah jdi mcm dulu...

so now, if you don't give a D*** bout me, so do I...2 people can play that game....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...