CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, April 27, 2011

Jom join Shamoda Belleza Lucky draw ^^

Assalam...

Hellop~...aku baru je join satu lucky draw ni yang di anjurkan oleh Shamoda belleza...meh la join...FYI..Shamoda Belleza ni jual shawls yg cute2...aku dah usha blog dyorg tadi...so for those who loveeeee shawls leh la usha blog ni..^^....ok back to luecky draw ni...ni lucky draw 1st aku join...hehe...saje je..agpun hadiah2 dy mmg aku suke...maklum la aku ni mmg suke collect shawls..but sbb slalu pokai jd kdg2 je aku shopping beli shawls ni..hehe budak "u" kena la budget sikit...hehe..mana la taw maybe aku "lucky"..inysALLAH..tp x la mengharap sgt coz I m sure ramai yg join ni..hehe pluang cume 50/50 je...hehe...wish me "luck" guys coz I really need it..haha...so pe ag...meh2 join...sambil join sambil cuci mata tgk shawl..mana taw kalau2 ada yg berkenan d hati...

As u guys can see...bwh ni banner utk lucky draw tu..

Jom Join

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...