CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, April 25, 2011

kite putus kwn leh?hohoho

Assalam...

Aku skrg rasa dilemma la pulak..ingat x aku cite ttg ex aku tu...dia dah baca blog aku ni n aku x terkejut sgt pun....aku rasa mcm childish je men putus2 kwn ni...rasa mcm time skolah rendah dulu2 je...kalau x suke, terus la gtaw kat si polan ni "aku x suke kau, kite putus kwn (sambil tunjuk jari tunjuk bersmbng then minta dy putuskan smbgn tu)"..brapa umur kite ni?haih....aku stuju gak pe mamat tu ckp..x bek kita putuskan ikatan persaudaraan sesama islam ni...ish3...aku yg cute ni gak tesepit d tgh2....aku nak letak peribahasa melayu tu tp aku lupe lak how it goes..hehe...something yg bunyi dy telan mati mak dlm mati bpk??..mcm salah je ayat tu..huhu but i guess you have the hint what i m trying to tell you kan?...so???camne skrg?...arghh...remeh tol la nak fikir benda2 camni...tp kalau x fikir nanti benda ni makin menjadi2 lak...kalau ikut hati, aku nak wat dek je..just act normal...wat muke poyo + ayu....x leh ke kite ni sbg manusia hidup dgn aman n harmoni di dunia yg kite pinjam dr ALLAH S.W.T ni?..kite kan 1 Malaysia (chewah sempat lak selitkan benda ni..haih~)....but seriously kalau leh aku nak 2 org mamat yg cute tu berbaik la...try to be friends~x susah pom...musuh jgn dicari..betol x?..yg lepas tu biar la lepas..x yah dikenang...we have our own life...lu2.gua2...betol x?...

k la..aku nak wat worksheet aku yg x pandai abis2 ni...haih...nyte2 guys...love u...take care...hugss~...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...