CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, April 23, 2011

Masalah dtg tanpa d undang~

Assalam....
Masalah ni dtg dlm minggu ni..bgi aku x la big deal sgt but ntah camne something so small and insignificant can create such impact dlm hbgn chenta aku ni~~hoho....ni terjadi apabila si dia terbaca kat blog ex aku ttg perasaan dy kat aku...time kapel dulu n after kami break up...terharu gak aku baca sebenanye....sbenanye after break up, kami still contact each other tp sbg kwn...dy tu mcm kwn rapat aku la coz dy memahami diri aku and taw kisah hidup aku tanpa perlu aku gtaw kat dy...ntah camne dy leh taw perasaan tersembunyi ni just dgn tgk mata n raut wajah aku...huhu...anyway that's y aku n dy still rapat walaupun kami bukan memegang status "kekasih" agi n aku x la menyesal dgn keputusan aku dulu...coz aku percaya setiap perkara yg aku buat ada hikmah disebaliknya...betol x?

so, si dia pom merajuk n jelez la bila dpt taw ex aku dulu ada niat nak perbaiki hbgn kami yg terputus d tgh jalan tu tp x jadi coz time tu aku dah start kapel dgn si dia...baru nak try kapel ag time tu...aku ingat ag time tu aku berjumpe dgn ex aku wat 1st time after putus..dy baru balik dr offshore...kami jumpe kat pantai time tu..ada bbq sikit...then ex aku ni anta aku balik coz aku kena balik b4 5pm but kwn2 ku yg len nak stay tgk sunset~hoho..jadi terpaksa la aku tumpang dy...n time tu dy ada meluahkan hasrat utk balik smula...x la directly tp aku fhm maksud ayat yg tersurat tu...dy ckp "kite ni mcm kapel lak ye" then senyum2...tp aku hanya mampu mendiamkan diri je...sbb aku taw aku dah ada bf jd x nak la curang huhu...

lama2 aku pom lupe la kejadian tu...aku still anggap dy kwn rapat n layan dy mcm biasa..maybe bag org len kami mesra mcm berkapel tp dgn smua org aku layan camtu..xde la sampai berpegang2 tgn or panggil manje2 ke...just aku suke bergurau n ketawa mcm kanak2 riang...huhu...tp baru2 ni dy ada gtaw aku yg dy minat kat awek len and aku tumpang happy kat dy so bg aku dy mmg dah move on...so yg hal nak balik dgn aku tu maybe time 1st2 putus tu kot..haha...si dia je yg salah sangka kot..

so skrg, si dia xnak aku contact langsung dgn ex aku...huhu..aku sedih gak la...coz now aku kehilangan someone yang close dgn aku...someone yg aku leh share n fhm keadaan aku...tp aku dah janji so aku akan tunaikan....agpom aku xnak la cari gaduh..takut nanti cite ni jd smkin rumit...aku harap ex aku dpt berjumpe dgn sesorg yg betol2 menyayangi diri dy...and kekal hingga ke akhir hayat...insyALLAH...kepada si dia lak..x yah la jelez2 k...hohoho.....=P

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...