CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Tuesday, April 26, 2011

Tutorial shawls for all shawl lovers~

Assalam....

hai..its me again..hehe mesti la..dah ni blog aku..haih...=P...skrg aku nak share some tutorials utk stylekan shawl korang...ni just half pic je...xnak la letak byk2 coz ni bukan aku yg wat tapi satu blog jual shawl ni..fuh..cute2 shawl dy...so saje je aku nak share for all those shawl lover and yg suke melaram dpn cermin berjam2 just utk stylekan shawl korang (including me) hahaha..bangganye aku...selalunye aku suke check youtube utk tutorials shawl...hehe..kdg2 usha majalah mcm majalah Nur or Dara~..

Kat bawah tu banner owner pic2 tutorials ni...ada byk ag pic2 tutorial shawl kat website dy Scarf Sweethoney...hehe..jom men dgn mouse tu n start clicking~

scarf sweet honey
Sebenanye ada gak la aku try nak wat style ala hana hajima tu but rasanye x sesuai dgn aku kot hahah...kalau g jalan2 mmg wat style biasa je..men balut2 dah siap..or guna tudung bawal je..or paling senang just guna yg instant tu..men masuk je...ada hati gak aku nak cube kluar g jalan2 pakai tudung sytle2 tp x cukup masa la..aku make up dah nak perlukan masa 1 jam...kalau nak pakai tudung style at least perlu 2 jam coz perlu adjust sana adjust sini..huhu...time 2 jgn2 dah cair make up aku..hohoho....kdg2 time aku bosan xde keje baru aku cube melaram dpn cermin...tp utk aku cube2 je la...hahah..then take picture byk2...haih...gedix tol aku ni...

So, anyway have fun browsing through the pictures below aight~<3...







3 comments:

  1. wah,bagus la tutorial ni.thanks ye share :)

    ReplyDelete
  2. you are welcome dear..singgah la blog scarf sweeyhoney tu..byk pic tutorials dy..^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...