CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Sunday, May 8, 2011

anak dara lepak2 dr 1st year sampai final sem...=_=

Assalam....



Lame gak aku x wat entry..huhu..bz tahap unta tol beberapa minggu ng...group assignment melambak mcm gunung everest je..mostly I will hang out with my team members and ber"camping" kat campus or rumah member utk bincang assignment kami..huhu..dr pagi sampai petang...8 am - 5 ptg..mcm org berkeje lak ea~..huhu...so slalu gak la parent aku especially my dad bising coz dia slalu syak aku suke2 je lepak buang masa aku kat luar...or aku g jalan2 dgn member...huhu..sedangkan brapa lama dah aku x hang out g jalan2 dgn member aku...haih..slama ni aku duk menghadap laptop aku n wat assignment..kdg2 after stress tu ada la lepak 15 minit kat cafe campus..huhu..tp kdg2 aku lebih suke wat keje aku aku kat campus drpd wat kat umah....bukan pe...ayah aku ni ada sikit conservative or cara pemikiran dy agak "kuno" (sorry dad)..dy x suke tgk aku duk menghadap laptop aku lebih2 agi on9..huhu confirm berdas2 tembakan dy lepaskan huhu...maybe dy ingat aku ni desperate sgt nak g usha laki2 dlm fb kot huhu...penat gak la aku nak explain kat ayah ttg pe yg aku wat duk bercekang mata dpn pc aku tu...so aku diamkan je..coz pernah aku explain dulu tp dy tetap dgn pemikiran dy so wat else should i do?..keep it silent..tu je..huhu..tp rasa2nye after grads ni jarang la aku duk menghadap lappy ku tu..xpe la..dah lama dt berjasa dgn aku..3 thn...huhu....




ok bax to aku punye story~~kalau aku n member2 aku ni lepak sama2 mmg teruk la tmpt tu...confirm dipenuhi dgn laptop..sebijik seorg...mknan...minuman..kertas..buku...huhu...bersepah meja kat study area...kalau lepak umah kwn, bersepah la lantai dy..huhu kdg2 xde ruang utk berjalan taw~pack sgt...korang leh tgk dr pix2 kat bwh tu...dr 2009 (1st year aku) sampai la skrg..tp rasa2nye skrg ni x la cramp sgt compare dulu..maybe sbb byk member dah x sama unit and transfer ke Perth~huhu...








time ni aku baru sedar kami sama jenama...DELL!!!!...haha loving it....







time tu kami decide utk mkn kat sugarbun and KFC~..aku tolong take away n berkhemah kat campus...mcm wat rumah sendiri je..huhu...=_="










Lihat la dunia....how messy our table was....haih..wat malu anak dara sedunia je kami ni haha...







Xtaw nape aku suke sgt men dgn katak hijau tu...huhu..so cute~~it reminds me of my bf~..ntah nape la si dia tu minat kat keroro ichiro~~huhu bukan cute sgt pom cartoon tu..=P...







ok....yg kat bwh tu pic aku dpt dr blog member aku..haha...ni post tahun 2009..time tu aku belum start pakai tudung ag...huhu..n bru fresh year so x la style sgt...baru aku sedar yg aku mcm makcik time tu hahhaha..skrg ni turun pangkat ke
style "kakak"~~...

First2 tu x la ramai sgt...ni kami duk lepak hostel kwn...ada wifi sendiri so senang la kami on9~~







makin lama makin packed~~huhu....bila aku tgk balik gmbr ni..huhu..kesiannye tgk keadaan kami time tu...dush..malunye! (tutup muke dgn file) hehe tp aku branikan diri utk tunjukkn pic2 ni..huhu



Kesian gak tgk bilik kwn aku jdi mangsa~~haih..tp jgn risau..seingat aku, after lepak tu kami tolong dy kemaskan balik bilik dy~huhu..jd la team member bertanggungjwb~~huhu...







I m gonna miss this moment..after tahun ni ntah kami ada masa jumpe n lepak2 ag x?huhu..masing2 dah balik tmpt masing2..n maybe bz dgn keje~..mmg aku akan treasure every moment we spend...dr 1st year until final year ni..I wish all the best kat member2 aku..nanti convo kite gedix2 ambik pic dgn regalia pink kite k~~hahha...I can't wait!!..may GOD ease our path to finish our degree...insyALLAH...^^.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...