CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, July 2, 2011

I hate when u say "sorry"

Assalam...

Aku x kisah kalau org minta maaf dgn ikhlas..means that org tu x akan ulang lagi kesalahan yg sama...but aku benci bila org tu minta maaf bukan sekali tp stiap kali dy wat kesalahan yg sama!...aku dah ckp jgn kacau pe2 dlm fb aku tp org tu masih gak kacau....after minta maaf tu, aku x ckp pun aku maafkan tp dy dah wat as if xde pe2 yg berlaku....ingat aku ni ape?who are u to treat me like that??...aku pun x pernah kacau pe2 dlm fb kau walaupun aku taw password kau...u wanna know why?..sbb aku respect privasi org len~...semudah tu je....kirenye mcm tu brg org jd kite jgn la kacau brg org~...kalau nak wat sesuatu pun minta la kebenaran..susah sgt ke?..taw x berdosa guna brg org tu tanpa kebenaran...gmbr pom profile aku pun kau tuka tanpa kebenaran, status aku yg kau x suke baca kau delete, status bru yg kau menyamar jd aku slumber je kau post...sape x terkejot beruk bila baca status "aku" yg x pernah aku wat...lepas tu slumber je wat as if aku yg komen...ape ni???...aku dah lama bersabar...kesabaran aku ada had dy gak...kalau kau buke fb aku sekadar nak mengawasi aku takot2 aku mengatal dgn laki len xpe la aku fhm....x semestinye aku bg password fb aku bermaksud fb tu kau punye...fb tu tetap aku punye....dah nama aku kat sana~emmm....

kdg2 aku x fhm nape lak status aku ttg hidup aku pun kau nak wat kecoh...salah ke aku nak wat status ttg kawen dijodohkan family?salah ke nak minta pndpt org?...emm....mana kau taw kpala aku dihempap pintu almari kayu aku sbb kau bz merajok x bertempat and off9...so watpe aku nak gtaw kau aku tgh sakit...sakit kpala aku ng x sesakit hati aku ni...kalau kau baca post aku ni...jgn slhkan aku coz kau yg mulakan api ni...satu je aku minta...tolong bersikap matang..mcmne kau nak bimbing aku kalau kau pun x matang?..renung2kan la ea....

P/S: video ni utk si dia~or sape2 yg slalu dgr perkataan maaf yg x ikhlas~



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...