CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, July 9, 2011

keje Vs youth challenge 2011? guys help me please~

Assalam....

Arghhh aku x taw nak wat ape...huhu...aku dah keje as trainee mgt huhu aku bersyukur dpt keje tu...sambil keje sambil aku blaja...ada 1 unit ag b4 aku dpt grads...but the problem now is that head of department (HOD) aku dah register aku utk mewakili university utk youth challenge 2011...huhu...ni 1st time aku keje kat office and permanent lak tu....huhu...conclusionnye aku x brani nak gtaw bos aku nanti ttg ni..huhu...arghh...aku xtaw camne nak gtaw bos aku yg aku nak minta cuti few days utk mewakili university dlm pertandingan..huhu...dah la dy bg kelonggaran kat aku utk KLUAR DR OFFICE TIME OFFICE HOUR just to attend my classes...huhu...so aku xnk la org ckp aku ng dah bg betis nak paha la pulak~huhu....I have 2 choices now....

A) aku gtaw kat HOD aku yg aku terpaksa withdraw from this competition coz aku dah dpt keje tetap and aku tkot bos aku x kasi aku cuti time competition tu...mcm sucks je alasan aku ni kan??...

B) aku diam2kan dulu and just do my job...then b4 competition tu aku minta kebenaran from bos aku utk cuti at least 3 days utk join competition tu...ok x?huhu..aku xde experience hal ni so aku x pasti if bos dpt bg cuti x kalau tu alasan aku......coz aku dah diregister b4 aku dpt keje ni...


emmm...aku harap2 ALLAH SWT dpt tolong aku bg petunjuk utk meleraikan masalah ni...INSYALLAH....=)...if you guys ada cadangan or pendapat..sila2 la komen..aku hepi terime taw...=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...