CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Tuesday, July 5, 2011

my gedix moment~


Assalam....

Semalam aku bosan and nervous sgt coz results semester aku akan release tgh mlm td~huhu so aku tibe-tibe teringin nak cube style shawl yg guna sateen tu...wahhh...i just love it...best tol pakai shawl sateen tu..and plus aku ada beli earrings baru....1st time aku beli earrings after aku start pakai tudung...huhu earring lama aku dah aku bg kat member aku...smua skali..huhu..coz aku ingat kalau pakai tudung xdpt la nak pakai anting2 agi...haha...mana taw lak trends skrg leh pakai anting2...I love earrings yg mcm aku pakai dlm pic tu...huge and stylish...aku suke yg pjg n besar..hahha...below tu aksi2 gedix muke seposen aku..haha.....=p.....maybe i should use this style utk g jln2 or pe ke haha dpt aku start collecting earring lagi...wee....>.<






P/S: maaf atas kegedikkan saya ea..hahha....jgn marah or jelez ea...give a girl a break coz every girl have one moment when she feels that she's beautiful~..so girls...don't be shy and tunjukkn kegedikkan mu...hahha....love ya~..hugss muuaahhh.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...