CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, July 16, 2011

Sedih Mode~

Assalam...

ok mlm ng aku sedih giler~~pagi td ok2 je but until berlaku sesuatu hal kecik tu smua org jd badmud...so aku nak story la sikit2...huhu...time cedih mcmni la aku nak kongsi..huhu...meluahkan perasaan....cite ng berkaitan dgn hal aku nak g competition tu...belum settle lagi kes tu...Mr.A ng x suke aku masuk competition tu...and Ms.M ng la menghasut Mr.A...Ms.M ini mempunyai mulut yg agak laser and men lepas ckp je tanpa fikir perasaan org...Mr.A ni lak mudah terasa and suke merajuk kalau pe dy ckp org x ikot...huhu...2 org ng mmg close giler dgn aku..ok....emmm...so now Mr.A xmo aku join competition tu and nak aku give 101% commitment kat keje aku...Ms.M lak lebih kurang sama and anggap yg aku ng mencemar air muke dyorg je kalau aku masuk competition and terpaksa minta cuti utk tu sedangkan aku bru bekerja....emmm...if u guys ada baca post entry aku b4 ng, korang akan fhm situasi aku...aku skrg mmg bengang, sedih and smua ada la....

Mr.A skrg tgh majuk kat aku and bg aku 2 pilihan...(a) berhenti keja or (b) masuk competition....emmm...kalau (a), xkan la aku nak berhenti keja just utk masuk competition 7 hari tu huhu...plus aku bru keje 2 hari..haih....kalau (b) lak, emm ape guna masuk if org sekeliling x suke aku masuk..betol x?...kirenye x direstui la..huhu....for me, both choices SUCKS~...ntah kenape la complicated sgt benda ng...bg aku hal ni small matter je~...tp skrg jd big matter lak...haih....blured aku + lapar~...huhu...

1 comment:

  1. Assalam...jom singgah butik...exclusive apparels and hijabs

    http://www.firzaraexclusive.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...