CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, July 4, 2011

semester 2 results out~

Assalam....

Aku skrg tgh nervous giler~~~coz results aku out tgh mlm nanti..harap2 aku pass smua units aku...so dpt aku grads this year...inysALLAH....smua check on9 mlm ng...


Aku rasa most curtin students mmg nervous la...kalau fail kena repeat ag...kalau repeat tu free xpe la jugak..tp ng mahal giler...huhu... maybe ptg nanti aku plan nak men make up n cube style shawl baru hahha...saje nak kurangkan stress....then ambik pic byk2 haha n upload dlm fb...so obvious aku ng kurang pekerjaan huhu...later aku nak share favourite quotes....^.^...mana taw korang leh guna quotes tu utk fb status ke or pe ke...=)

that's all guys...wish me luck~...i'll update hows my results later huhu....=_=

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...