CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, July 11, 2011

U + me + movie = awkward

Assalam....



Smlm aku tgk cite Monte Carlo kat Cineplax Merdeka Mall Miri....cite dy sebenanye x la best sgt huhu...sorry kpd peminat selena gomez...its just that aku rasa cite ni kinda dull...maybe coz i m not a teenager anymore kot hehe....if compared time aku tgk cite Lizzie McGuire The Movie n Monte Carlo , aku lebih suke Lizzie McGuire The Movie...I don't know if you guys still remember this movie but kalau x slh, cite ni dkluarkan taon 2005 kot or awal dr tu hahaha aku pun x ingat coz lama la jugak cite ng but the plot of the story is more or less the same....
those who have watched this movie i m sure u know what i m talking about....=)..the differences is the location ( ROME VS PARIS) and sape dyorg menyamar (anak org kaya VS artis popular)...hahaha...


Ok...yg peliknye smlm is that hanya ada 2 org je tgk wyg ni...just imagine room wyg yg besar tu cume ada 2 org je...awkward~...and 2 org tu ialah aku n kwn aku....hehe..kwn perempuan ea~hehe tkot korang fikir yg bukan2 hehe...so kami wat mcm rumah sendiri je time tu...siap ambik gmbr n pose2 dlm hall tu hahah....kwn aku gelak bukan men ag...siap pakai high pitch...hehe aku masih control ayu..mana leh gelak besar2...x sopan..(cover)...haha...this is second time aku tgk wyg yg ada just me n my friend...seram pun ada gak rasa coz gelap siot~..

Aku hampir2 tersungkur time tu coz x nampak jalan..n x sedar ada 1 tingkat tangga ag..huhu..so aku terjerit...nasib bek xde org slen aku n kwn aku je haha..dah la aku ng jenis melatah~haih...malunye.....luckily gak x tgk cite antu...if not mmg aku chow awal la huhu...

K la ng je aku nak share...hehe...mmuuahh hugss...love u guys...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...