CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, August 10, 2011

Blogging time keje =)

Assalam...

Lama rasanye aku x blogging mogging kan?...huhu...kire bz gak la life aku skrg coz aku skrg dah start keje..aku jd management trainee je..=)...bhgn customer service department...well office aku ng bg training kat budak2 offshore..hehe bestnye aku cuci mata...ada budak dr petronas, shell n etc etc~~hahaha....aku keje pukul 7.30 pagi aku dah mesti ada kat ofis utk handle budak2 ng register...balik pom lewat..around 6 camtu coz nak siapkan keje aku..xmo la ada yg tergendala kan?...hahaha....skrg aku hujung bulan aku mmg menanti2 masa itu hahha...shopping...lebih2 lagi skrg nak raya kan?...korang dah start beli baju raya n kuih muih ke?...

Dah la aku blajr gak...huhu assignment 1st aku due esok...huhuhu rush giler aku wat...@_@...harap2 ok la assignment aku ng...this saturday aku keje..huhu half day je la...k la aku nak sambung wat keje...huhu ofis aku ng x leh check fb n ntah pe ag dyorg block...so bosan la..huhu...bye bye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...