CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya 2012 =)

Assalamualaikum guys,

Berkurun rasanya aku x blogging...kalau buka blog pom just skadar nak skodeng blog org len =)
Anyway..tinggal 2 hari ag before raya...hehe excited sgt2...but I feel like this year will not be like the previous years..huhu..=(..Kalau dulu2 (as in few years back) mmg skrg ng aku dah terima kad raya..but I guess now most people prefer to send SMS instead...lebih murah and x menyusahkan..hehe...but I still miss the good old days...cute2 je kad raya yg diterima...time aku form 5 dulu mmg best giler la..coz final year utk high school so ramai kawan2 akan bagi kad raya with ucapan yg sweet and funny giler..=)..i still kept the cards...=)...

Raya tahun ng aku rasa x ramai old school friends aku dtg kot coz lost contact...masing2 bz with their new life...ada yg pindah ke negeri len..=)..apepun aku try to sambut ala kadar je kot...this year my theme will be maroon..so aku dah beli baju kurung kaler maroon =)..my hubby yg pilih kaler ng for this year raya..rasanye kuih muih and biskut pom agak kureng tahun ng..huhu...bz keje sampai xde masa nak wat kuih or biskut...kalau nak beli lak len citer..too choosy..haha..I hope tahun ng will add one more sweet memories in my boring life =)...Tahun ni pom aku jarang dengar lagu raya berkumandang except kat shopping malls which aku jarang g skrg ng..huhu..ntah perasaan aku je kot or aku dah smakin berumur so aku dah x excited mcm time "muda-muda" dulu...hohoho...trasa tue je aku ng...

K la aku gune masa rehat aku ng utk cuci mata tgk sale raya..hehe.tgk je..x beli pom...

.Lastly.......Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri 2012...Maaf Zahir and Batin if aku ada tersilap kata or terlanjur perbuatan...=)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...