CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Sunday, March 17, 2013

Kenduri kawen kazen =)..

Assalamualaikum...=)

Post aku hari ng just nak share time kazen aku kawen aritu..ntah nape ek kalau we girls (xsmua) tgk majlis kawen mesti hati kite ng berbunga2 nak kawen hahaha..bukannye mengatal k but we see how happy the couples look and act time tu, kite pom teringin nak rasa camtu gak..i know that its not easy as it seen...byk planning kena wat..paling penting mesti byk usaha di wat utk kumpul duit..huhu dah la bukan senang nak kumpul duit ng..kena ada azam and discipline huhu..

Congratz kat Nisa & Mahadhir..=)


Ng pic dy time akad nikah =) 9/3/2013

Ni time dy bersanding utk majlis sebelah pihak perempuan..11/3/2013


Ni lak majlis sanding utk keluarga sebelah pihak laki..kazen aku yg pengantin laki tu..10/3/2013
Cantik betol baju dy...ala peplum gitu...=)




Ni menu time sanding sebelah laki..sodap~~...hehe...ada gak dy bg doorgift (bekas lilin warna purple - fav kaler) hahah then dyorg letak mini cupcake kat stiap tmpt duduk tetamu..=)..cdp gak..

nak ambik pic pelamin dy tp mcm x jelaskan?hehe..but tgk live mmg cantik..simple je... 

Menu dy...hehehe..smpt gak aku ambik pic before mamam...=)

 muke nak mamam cupcake..hahaha...

Kalau aku nak kawen, aku plan nak pakai dress mcm kat bwh ng..menutup aurat and simple..x suke sarat sgt..huhu..plus idea aku maybe aku dpt recycle baju tu utk dpakai time jemputan majlis kawen atau hari raya ke..hehehe..jgn membazir..hahahha..x salah kite berangankan?hehe...



K la..nite2 guys...love you guys and selamat berkeje esok..hehe..hopefully xde monday blues for me tomorrow..=)..InsyALLAH... 




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...