CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Tuesday, March 12, 2013

updates story 2013..keje baru..obses border lace!!

Assalamualaikum guys...

Lama gak aku x blogging...lot of things has been happening to me...

1) aku dah dpt keje baru

 
Aku skrg keje kat Curtin University Sarawak Campus as Graduations Officer.
Keje aku ng mostly involve graduates2 kat uni ng..bukan senang k huhu mcm2 kes je dyorg...
ada yang x mengikut peraturan uni..dah jelas2 steps yg dyorg kena wat mash gak dyorg tanye or ignore je..
pe la nak jd dgn siswazah kite ng...x brapa independent la..kalau dulu kite kena berdikari..malu bertanye sesat jalan...dah la kdg2 kurang ajar tol..we understand your situation as a student coz aku dulu pun student gak but there's no need for you to show your violance towards us bila kami x dpt nak tunaikan permintaan kau..tu la kejadian yg berlaku kat uni2 skrg..budak2 x pandai nak respect org yg lebih tua dr dia..
but x smua la yg gitu..kalau ikut hati mmg dah kena mkn penampar dah budak gitu but we need to face this issue professionally..betol x?hahaha...

2) gain weight

arggghhh ng la yang aku x suke sgt3!!..aku nek 5kg compare to last year...mana x nye..asyik mamam kek kat secret recipes je..huhu ada gak aku try usha2 product utk slimkan bdn and ada gak kwn2 aku promote "herbalife" kat aku but aku x berkenan...huhu...aku skrg dah start joging..aku nak try the hard way dulu..biar susah2 dahulu baru senang2 kemudian..tkot if aku depends sgt kat product2 tu aku xdpt nak control bila aku dah x mkn dy ag...ramai gak aku tgk kwn2 aku yg nek balik berat bdn dy after stop mkn benda2 gitu...its not that i ams saying its not good or it doesnt work but different people have different effect after mkn tu...plus terpulang kat individu sendiri la camne nak jaga diri...ada nak cpt kurus..ada yg nak wat slow steady and ada yg xnak cube langsung utk kurus..=)

3) border lace 



Skrg aku tgh obses dgn border lace..trend skrg la kan~...so susah nak cari border lace ng kat Sarawak..so aku slalu gak usha kat google or FB..ramai gak yg aku dah "add as friend".."like" atau follow blog dyorg...aku ada 2 kain plain yg aku tringin nak wat peplum kurung and kurung modern (mcm cth kat bwh)..

from FB MinimaLace
from FB MinimaLace =)























So, kebykkan lace yg aku tgk, price dy dlm range "RM15 - RM40" per meter...tu belum ag masuk postage hehe...jd kpd yg sedang mencari border lace, meh aku share few links yang aku sempat usha dlm fb..meh kite "like" beramai2...agak limited dlm fb k..hehe..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...