CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, July 16, 2011

Sedih Mode~

Assalam...

ok mlm ng aku sedih giler~~pagi td ok2 je but until berlaku sesuatu hal kecik tu smua org jd badmud...so aku nak story la sikit2...huhu...time cedih mcmni la aku nak kongsi..huhu...meluahkan perasaan....cite ng berkaitan dgn hal aku nak g competition tu...belum settle lagi kes tu...Mr.A ng x suke aku masuk competition tu...and Ms.M ng la menghasut Mr.A...Ms.M ini mempunyai mulut yg agak laser and men lepas ckp je tanpa fikir perasaan org...Mr.A ni lak mudah terasa and suke merajuk kalau pe dy ckp org x ikot...huhu...2 org ng mmg close giler dgn aku..ok....emmm...so now Mr.A xmo aku join competition tu and nak aku give 101% commitment kat keje aku...Ms.M lak lebih kurang sama and anggap yg aku ng mencemar air muke dyorg je kalau aku masuk competition and terpaksa minta cuti utk tu sedangkan aku bru bekerja....emmm...if u guys ada baca post entry aku b4 ng, korang akan fhm situasi aku...aku skrg mmg bengang, sedih and smua ada la....

Mr.A skrg tgh majuk kat aku and bg aku 2 pilihan...(a) berhenti keja or (b) masuk competition....emmm...kalau (a), xkan la aku nak berhenti keja just utk masuk competition 7 hari tu huhu...plus aku bru keje 2 hari..haih....kalau (b) lak, emm ape guna masuk if org sekeliling x suke aku masuk..betol x?...kirenye x direstui la..huhu....for me, both choices SUCKS~...ntah kenape la complicated sgt benda ng...bg aku hal ni small matter je~...tp skrg jd big matter lak...haih....blured aku + lapar~...huhu...

Monday, July 11, 2011

U + me + movie = awkward

Assalam....



Smlm aku tgk cite Monte Carlo kat Cineplax Merdeka Mall Miri....cite dy sebenanye x la best sgt huhu...sorry kpd peminat selena gomez...its just that aku rasa cite ni kinda dull...maybe coz i m not a teenager anymore kot hehe....if compared time aku tgk cite Lizzie McGuire The Movie n Monte Carlo , aku lebih suke Lizzie McGuire The Movie...I don't know if you guys still remember this movie but kalau x slh, cite ni dkluarkan taon 2005 kot or awal dr tu hahaha aku pun x ingat coz lama la jugak cite ng but the plot of the story is more or less the same....
those who have watched this movie i m sure u know what i m talking about....=)..the differences is the location ( ROME VS PARIS) and sape dyorg menyamar (anak org kaya VS artis popular)...hahaha...


Ok...yg peliknye smlm is that hanya ada 2 org je tgk wyg ni...just imagine room wyg yg besar tu cume ada 2 org je...awkward~...and 2 org tu ialah aku n kwn aku....hehe..kwn perempuan ea~hehe tkot korang fikir yg bukan2 hehe...so kami wat mcm rumah sendiri je time tu...siap ambik gmbr n pose2 dlm hall tu hahah....kwn aku gelak bukan men ag...siap pakai high pitch...hehe aku masih control ayu..mana leh gelak besar2...x sopan..(cover)...haha...this is second time aku tgk wyg yg ada just me n my friend...seram pun ada gak rasa coz gelap siot~..

Aku hampir2 tersungkur time tu coz x nampak jalan..n x sedar ada 1 tingkat tangga ag..huhu..so aku terjerit...nasib bek xde org slen aku n kwn aku je haha..dah la aku ng jenis melatah~haih...malunye.....luckily gak x tgk cite antu...if not mmg aku chow awal la huhu...

K la ng je aku nak share...hehe...mmuuahh hugss...love u guys...

Saturday, July 9, 2011

keje Vs youth challenge 2011? guys help me please~

Assalam....

Arghhh aku x taw nak wat ape...huhu...aku dah keje as trainee mgt huhu aku bersyukur dpt keje tu...sambil keje sambil aku blaja...ada 1 unit ag b4 aku dpt grads...but the problem now is that head of department (HOD) aku dah register aku utk mewakili university utk youth challenge 2011...huhu...ni 1st time aku keje kat office and permanent lak tu....huhu...conclusionnye aku x brani nak gtaw bos aku nanti ttg ni..huhu...arghh...aku xtaw camne nak gtaw bos aku yg aku nak minta cuti few days utk mewakili university dlm pertandingan..huhu...dah la dy bg kelonggaran kat aku utk KLUAR DR OFFICE TIME OFFICE HOUR just to attend my classes...huhu...so aku xnk la org ckp aku ng dah bg betis nak paha la pulak~huhu....I have 2 choices now....

A) aku gtaw kat HOD aku yg aku terpaksa withdraw from this competition coz aku dah dpt keje tetap and aku tkot bos aku x kasi aku cuti time competition tu...mcm sucks je alasan aku ni kan??...

B) aku diam2kan dulu and just do my job...then b4 competition tu aku minta kebenaran from bos aku utk cuti at least 3 days utk join competition tu...ok x?huhu..aku xde experience hal ni so aku x pasti if bos dpt bg cuti x kalau tu alasan aku......coz aku dah diregister b4 aku dpt keje ni...


emmm...aku harap2 ALLAH SWT dpt tolong aku bg petunjuk utk meleraikan masalah ni...INSYALLAH....=)...if you guys ada cadangan or pendapat..sila2 la komen..aku hepi terime taw...=)

Tuesday, July 5, 2011

my gedix moment~


Assalam....

Semalam aku bosan and nervous sgt coz results semester aku akan release tgh mlm td~huhu so aku tibe-tibe teringin nak cube style shawl yg guna sateen tu...wahhh...i just love it...best tol pakai shawl sateen tu..and plus aku ada beli earrings baru....1st time aku beli earrings after aku start pakai tudung...huhu earring lama aku dah aku bg kat member aku...smua skali..huhu..coz aku ingat kalau pakai tudung xdpt la nak pakai anting2 agi...haha...mana taw lak trends skrg leh pakai anting2...I love earrings yg mcm aku pakai dlm pic tu...huge and stylish...aku suke yg pjg n besar..hahha...below tu aksi2 gedix muke seposen aku..haha.....=p.....maybe i should use this style utk g jln2 or pe ke haha dpt aku start collecting earring lagi...wee....>.<






P/S: maaf atas kegedikkan saya ea..hahha....jgn marah or jelez ea...give a girl a break coz every girl have one moment when she feels that she's beautiful~..so girls...don't be shy and tunjukkn kegedikkan mu...hahha....love ya~..hugss muuaahhh.....

Monday, July 4, 2011

quotes~

Assalam...


Famous quotes for u guys....hehe....I love quotes...its simple but meaningful....saying exactly what i wanna say...^^...
















semester 2 results out~

Assalam....

Aku skrg tgh nervous giler~~~coz results aku out tgh mlm nanti..harap2 aku pass smua units aku...so dpt aku grads this year...inysALLAH....smua check on9 mlm ng...


Aku rasa most curtin students mmg nervous la...kalau fail kena repeat ag...kalau repeat tu free xpe la jugak..tp ng mahal giler...huhu... maybe ptg nanti aku plan nak men make up n cube style shawl baru hahha...saje nak kurangkan stress....then ambik pic byk2 haha n upload dlm fb...so obvious aku ng kurang pekerjaan huhu...later aku nak share favourite quotes....^.^...mana taw korang leh guna quotes tu utk fb status ke or pe ke...=)

that's all guys...wish me luck~...i'll update hows my results later huhu....=_=

Saturday, July 2, 2011

I hate when u say "sorry"

Assalam...

Aku x kisah kalau org minta maaf dgn ikhlas..means that org tu x akan ulang lagi kesalahan yg sama...but aku benci bila org tu minta maaf bukan sekali tp stiap kali dy wat kesalahan yg sama!...aku dah ckp jgn kacau pe2 dlm fb aku tp org tu masih gak kacau....after minta maaf tu, aku x ckp pun aku maafkan tp dy dah wat as if xde pe2 yg berlaku....ingat aku ni ape?who are u to treat me like that??...aku pun x pernah kacau pe2 dlm fb kau walaupun aku taw password kau...u wanna know why?..sbb aku respect privasi org len~...semudah tu je....kirenye mcm tu brg org jd kite jgn la kacau brg org~...kalau nak wat sesuatu pun minta la kebenaran..susah sgt ke?..taw x berdosa guna brg org tu tanpa kebenaran...gmbr pom profile aku pun kau tuka tanpa kebenaran, status aku yg kau x suke baca kau delete, status bru yg kau menyamar jd aku slumber je kau post...sape x terkejot beruk bila baca status "aku" yg x pernah aku wat...lepas tu slumber je wat as if aku yg komen...ape ni???...aku dah lama bersabar...kesabaran aku ada had dy gak...kalau kau buke fb aku sekadar nak mengawasi aku takot2 aku mengatal dgn laki len xpe la aku fhm....x semestinye aku bg password fb aku bermaksud fb tu kau punye...fb tu tetap aku punye....dah nama aku kat sana~emmm....

kdg2 aku x fhm nape lak status aku ttg hidup aku pun kau nak wat kecoh...salah ke aku nak wat status ttg kawen dijodohkan family?salah ke nak minta pndpt org?...emm....mana kau taw kpala aku dihempap pintu almari kayu aku sbb kau bz merajok x bertempat and off9...so watpe aku nak gtaw kau aku tgh sakit...sakit kpala aku ng x sesakit hati aku ni...kalau kau baca post aku ni...jgn slhkan aku coz kau yg mulakan api ni...satu je aku minta...tolong bersikap matang..mcmne kau nak bimbing aku kalau kau pun x matang?..renung2kan la ea....

P/S: video ni utk si dia~or sape2 yg slalu dgr perkataan maaf yg x ikhlas~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...