CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Friday, September 23, 2011

happy anniversary yg ke 2~~

Assalamualaikum~

Lamak aku x blogging ea?huhu...rasa mcm aku dah xde life sgt hoho asyik bz keje...but still aku ingat anniversary aku n si dia...dah 2 taon kami berkapel...huhu..x sangka ea...rasa mcm baru smlm je kami berkenalan...aku dah wat 1 vdeo ng utk hadiah kat si dia but x sempat upload huhu...harap2 dy x majok coz aku jarang bmsg and chat dgn dy dah since aku keje huhu...

video

Anyway i m trying to make this short and sweet..happy anniversary sayang...hope that we will with each other till the end...thank you for your sacrifice, love and support...i really3 appreciate it...i m sorry for anything that i have done yg melukakan hati awk k...x sengaja...hohoho...Thank you coz dtg jumpe aku kat sini...jauh si dia terbang dr trganu ke Sarawak...huhu..5 hari bersama mcm x cukup je...thxx syg....terharu sgt2...Allah SWT je taw camne happy aku rasa time tu...slama 2 taon berkapel x pernah jumpe live...just webcame and picture je..bila jumpe wat 1st time aku jd kelu...xtaw nak ckp pe or wat ape...rasa nak senyum 24 jam je time tu..haha...blushing giler...aku mmg mengaku time tu aku agak low self esteem la coz rasa mcm aku x cun haha tkot menghampakan si dia je...kdg2 gmbr ng senang je di edit utk wat muke jd licin or cerah or ntah pe ag..hoho...nasib bek dy xde complain pe2 hahaha....kalau x mmg dah siap dy aku blasah...=P...

sesi rasa masakan aku pun dah gak...hahaha...for me, i m not a good cook but dy x complain so i assume ok/ok la masakan aku tu hahah...dy x dserang diarrhea so kira ok la tu hahahha..=P..Sareangho oppa~~~~~enjoy video yg x seberapa ng haha..pic aku n si dia ambik time dy dtg jumpe aku last 2 weeks ago hahaha...kenangan terindah~..=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...