CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, December 10, 2011

Creativity + DIY = ??

Assalamulaikum guyss~~

Minggu lepas aku jd kanak2 riang~~~lama dah aku xwat benda2 seni ng...dah 5 tahun brlalu time last aku wat art hahaha...bwh tu pic yg aku ambik utk "SUGGESTION BOX" DIY for my company hahha..dyorg nak guna "Green" suggestion box so aku cadangkan guna box bekas A4 paper yg melambak kat opis ku itu..hehe..not bad gak idea aku kan?



At 1st, ada seorg manager dlm department len ng asyik sindir kotak aku mcm kotak minta derma~~mentang2 la aku bru balutkan dy dgn kertas kaler putih je...setiap kali tgk je kotak tu mesti dy gelak and ulang ayat cliche dy "ni kotak minta derma ke?..kite patot letak label ' derma utk iphone'...."..emmm pe ke mamat ng..=_="""..

Taw dy nak kritik org je..bukan nak tolong bg idea or pe...cakap je byk!...



So, aku decide that I have to start with my project ASAP!..xmo la asyik di sindir je...
For this project pom aku guna $$ aku sendiri taw..huhu...ntah brapa dah aku melabur utk deco box ng...



The only things that i used using office equipment is scissor, black clothes tape and emmm...i think that's it...hahaha..yg selebihnye aku beli..=_="'..anyway I had a great fun decorating box ng..daripada aku x wat pe2 kat umah, bek aku wat something berfaedah kit..=)

So, at least if aku suddenly quit dr company ng, ada gak something aku tinggalkan sbg kenangan dyorg kat aku..hahaha.....=P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...