CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Saturday, May 14, 2011

Firzara Collection First Giveaway...Jom Join!



Assalam....

Hari aku nak share satu ag giveaway contest drpd Firzara Collection...info dy ada kat banner di atas...u guys just need to answer few questions and the chosen 3 will receive fabulous prize by the owner..^^...so aku dgn rasa rendah dirinye menjwb soalan2 itu...mana taw aku dpt la menang hadiah menarik tu kan?haha....jgn x cube...rezeki d tgn ALLAH SWT...^_^...jia you...

a) Adakah anda suka shopping online? dan nyatakan sebabnya.
A: yup...saya mmg suke shopping online coz mudah, x memenatkan kalau berbanding shopping kat shopping mall,jimat masa, byk pilihan, and kalau pandai cari website, dpt jumpe brg2 yg murah2 taw..^^..lagipun sbb saya ni masih student and byk sgt assignment, jadi shopping online memudahkan saya cari n beli brg..x yah la penat2 g town..^^...

b) Saya suka blogshop yang menjual………
A: Saya suke blogshop yang menjual tudung and baju2 with new trends tp masih dpt menutup aurat. Saya mmg minat bergaya and paling minat maxidress or ape3 yg cun and up-to-date , saya kalau online je mesti buka website or blog yang ada jual benda2 ni..menjadi satu kebiasaan..

c) Saya suka shopping di Firzara Collection kerana…… (perkataan Firzara Collection pada permulaan harus disertakan dengan link blogshop ini)
A: Saya suka shopping di Firzara Collection kerana website ni mmg lengkap dgn style2 yang cun2 and up-to-date especially for muslimah yang minat bergaya tp masih maintain menutup aurat..mcm2 ada kat website ni..ada tudung...kain pasang...baju muslimah...baju2 ala2 korea pun ada...so, kire mcm 1 stop shop la....mcm2 leh beli dlm 1 website ni je...^^...plus, website design pun simple and sweet so senang la nak cari item2...paling best tu, page dy x crowded sgt dgn advertisement or animation so senang je nk spot item2 dlm tu..^^...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...