CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, February 21, 2011

Back to Campus~



Minggu depan semester 1 untuk tahun 2011 akan start~..huhu...cepat tol masa berlalu...cuti 3 bulan tu x terasa~haha.....ni semester kedua terakhir before aku bergelar seorg siswazah~..x sabar rasa nak graduate hujung tahun ni...then, next year will be my convocation~maybe around April kot...maybe some of you guys are wondering where do I study kan?..kalau x wonder pun xpe..hehe...aku tetap nak share kat korang....

well, skrg ni aku blajar kat Curtin University of Sarawak Campus...University ni asal dr Perth, Australia...nama U ni d ambil drpd bekas menteri Australia, john Curtin...dah masuk tahun ke-3 aku blaja kat sini...sebenanye ni bukan pilihan aku tapi pilihan ayah aku...sebab lebih dekat dgn kluarga katanye~...aku sbenanye nak g sambung ke uitm shah alam after stpm tp ayah keberatan nak berjauhan dgn anak dara dia ni~hahaha...peluang utk belajar di Upsi, perak pun aku lepaskan begitu shaja dgn sengaja x menghadiri temuduga..sbb ayah aku x suka aku menjadi seorg guru~...takut d transfer ke kwsn pndlaman~haha...mcm2 je ayah ku ini kan?



This is the map of my university..dah byk yg berubah since I arrived there in 2008...^^...penat kdg2 coz terpaksa jalan jauh2 from 1 building to another~...haih..terbakar lemak aku~haha...university ni siap ada tasik taw...haha...ada buaya~~...trust me..i m not pulling ur legs...that's the truth...but wat masa ni belum ada lagi yg kena serang la..hehe...kdg2 buaya air ni lebih bgus dr "buaya darat"~haha...



As u can see, yg atas tu list tutorials, lectures and seminars for current units...haha...dah la utk business students, kami kena pilih kelas sendiri...so kpala ni pening betol nak pilih kelas...kalau clash lagi la dahsyat~..kena jumpe lecture utk gtaw ttg clashes tu...then kena tukar waktu utk kelas len lagi..adjust sana..adjust sini~huhu...mmg ramai students yg stress bila jadual ni kluar~hehe...tp kena pilih betol2 taw...tkot2 dpt lecture yg biased~hehe...

anyway...i really hope this sem everything will be fine...assignments smua run smoothly...xde free riders...xde late submission~...group members bg full cooperation~....inysALLAH...new semester...new adventure...ntah pe yg akan aku lalui kan?.hehe..x sbr ku menunggu...jia you!!!

1 comment:

  1. hahahah permulaan yang baik great!!! truskan usaha semoga menjadi siswazah yg cemrlang..amin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...