CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Tuesday, February 22, 2011

Korean movie : My Girlfriend is a Gumiho


Aku rasa cite korea ni mmg best giler la...hehe...addicted aku tgk taw...dy sedih, lawak and kdg2 tu leh wat rasa geram kat watak2 antagonis taw..haha...I love the theme songs too...cute sgt...I watch this drama series mid last year...but baru skrg nak promotekan~haha...baru ada masa...mmg dari pagi sampai mlm tgk cite ni kat laptop ni...nasib bek x terbakar lappy aku coz overheat~hahaha....=P


Ni la hero drama ni....cute sgt~~...haha...dia ni cucu kpd org kaya ni...kira spoil kid la...terlalu d manjekan dgn kekayaan...until one day tu dy telah mengeluarkan heroin dari perangkap lukisan dlm kuil ni..haha...heroin dy ni sbenanye rubah jadian~...hahha...


ni lak aku rasa watak yg 50/50...coz he can't be categorize as bad guy but he also can't be in the good guys~....hahha...ramai yang tgk cite ng ckp doktor ni handsome..betol ke?...well aku rasa hero tu lagi encem~coz this guy don't look real to me...mcm plastic je muke 2~...haha..but different people have different way of seeing people right?...=)


Ini lak salah satu scene lawak dlm cite ni...miho ni 1st time tgk mangkuk tandas~hahaha...mmg naif betol miho ni...tu la yg wat dy nampak cute n innocent dlm cite ni...


ni lak salah satu scene sedih taw..hukhuk...aku menangis time tgk scene ni...miho ni takut dgn air coz air ni wat dy hilang power dy....then hero tu sengaja tinggalkan miho ni kat atas kapal coz rimas dgn heroin yg melekat kat dia 24 hours and menybbkan byk masalah kat hero tu...mmg sedih la...hukhuk....

haha...aku xnak la bg byk sgt info coz nanti x best la kan?...so to who ever yg belum watch drama ni, aku galakkan sgt2 utk tgk yea....x rugi taw....^.^....for those yg dah tgk tu...tgk la lagi...x jemu..hehe....I hope i can find drama yang len lak...kalau ada, suggest la kat aku k...thanks~

1 comment:

  1. hahahahaha mmg x di nafikan citer ni mmg best..haha sampai abg pom ketagih tgk citer ni..wakakaka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...