CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Friday, February 18, 2011

princess emo..T.T

ntah kenapa dgn aku dlm seminggu dua ni...rasa nak marah je...kadang emo tp x taw la bertempat or tak~...aku skrg mudah kecik ati and majok lebih-lebih lagi dgn si dia...aku tau si dia bz dgn student life, pelajaran, kawan-kawan and ntah pe lagi...tp aku tetap nak merajuk gak..huhu...sape x majok kalau si dia asyik men game sampai x terlayan msg2 buah hati kan??...dah la jarang bermsg skrg......haih...org len msg ada la yg "hai" la.."salam" la..tanye khabar la pe la...aku ni ntah nape malas tol nak layan org-org asing ni..haih~..nak setia la konon...huhu...tp kdg-kdg aku risau kalau si dia x spt aku..if u know what i mean....ditambah lagi dgn sejarah2 masa lalu yang membuat aku trauma dlm hbgn ni...hbgn jarak jauh mmg susah nak d jaga kan?...dah la x pernah berjumpe lak tu...so tahap kepercayaan tu belum sampai maximum lagi...lagipun org tua nasihat spy jgn percaya kat lelaki 100%, nanti diri gak yg merana....aku pun dah blajar dr kesilapan dahulu....terlalu percaya sampai d tipu bulat2 oleh org yg d syg~....patah hati ni hanya tuhan yg tahu....ditambah lagi dgn kehadiran org2 yg membenci aku tanpa sbb yg munasabah...aku gelar org tu "perempuan psycho"....byk tol yg talam dua muke sampai aku x taw pe yg betul and pe yg x...sana cakap len...situ ckp len...last-last wat derk je la...mudah-mudahan emo ku ini cepat2 la berlalu~..tp maybe x kot coz kesedihan and airmata mmg dag selari dgn hidup ku...haih..susah tol memegang takhta princess emo ni....

2 comments:

  1. huhuhuhu hope u undestand me..huhuhu ayg nak abg lulus cemerlang kan...kesilpan yg lampau kite lupakan kite buang yg keruh amik yg jernih ek syggg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...