CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Monday, February 21, 2011

register class-----> chaos!!!!

OMG~~~nak register class pun remeh....online register full so aku terpaksa g ke campus jauh-jauh and register manually~..dah la tu..bila sampai je kat tmpt register 2, dyorg lak nak g lunch break~so i have to wait for 20 minutes~huhu....then time register, I totally forgot which units yg aku dah register online~coz ada 4 units and 2 units tu aku belum register...so mmg blurr tahap maksimum aku time tu....hahaha....slumber je aku register kelas...then bila aku check, rupe2nye aku register 2 kali utk satu unit tu...huhu...then terpaksa la aku jalan balik ke tmpt tu utk betulkan keadaan~..coz kesian gak utk sesiape yg belum reg kelas tu tp tgk2 dah penuh...so aku x leh la tamakkan?...hehe baik gak aku ni kan?...hahha.....emmm...belum start semester dah kelam kabut camni~~huhu..adakah ini petanda?..kwang3..hahah..apepun aku akan hadapi dgn senyuman~...>.<....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...