CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

leave ur footprint ~ (nanti aku follow back)..thxx

Wednesday, February 23, 2011

Pantun sms~

Hari ni aku nak share pantun berkaitan sms~..haha..pantun ni aku jumpe dlm dairi yang aku tulis time aku form 3~...x sangka lak masih wujud lagi dairi tu...hehe..nasib bek x jatuh ke tgn musuh..=D...bahaya..bahaya....y'all leh plagiarist pantun-pantun ni...utk wat sms korang unik sikit..hehe...ehem..ehem..ehem...

Arak-arak kelapa tuan,
tidak puan kelapa Bali,
harap hati kepada tuan,
bila lagi nak reply sms diberi.

Kalau ada sumur di ladang,
boleh kita menumpang mandi,
kalau ada masa yang panjang,
boleh kita main sms lagi.

Dari mana semut melata,
dari sawah turun ke titi,
dari mana datangnya cinta,
dari sms turun ke hati...

sekian~....The End~....^.^

2 comments:

  1. ait..owg sawak ka...sama la..hehehe..fOllow u..hit me back ok... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...